Sivun näyttöjä yhteensä

21.8.2011

Pastelli karamelli;)Pastellinsävyinen tilkkupeitto, tykkään tosi paljon;) Välissä ohut vanu, pehmoiseksi kulunet kankaantilkut, taustalla keltainen vanha lakana, käsin tikattu (joo lanka olis saanut olla valkoinen tai harmaa mutta minulla ei ollut paksempaa kun vain tätä vihreä).

14 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Ihanan suloinen tilkkupeitto!

Mieli kirjoitti...

Voi kuinka söpö! Sulla on mahtavat varastot erilaisia retro- ym.kankaita, aina ihastuttaa!

Sofia kirjoitti...

Ihanat värit!

kewa kirjoitti...

Kiitos, olen itsekin yllättynyt miten tykästyin niin haaleihin väreihiin. Kankaita on tosiaan paljon, haaveissa oikein oma kangaskaappi, nykyään laatikoissa ja poikien vaatekomerossa yms sekaisin kaikki...

Hanna kirjoitti...

Olen aina ajatellut, etten ala tehdä ikinä tilkkutöitä.. Nyt kun olen näitä sinun kauniita töitäsi tässä seuraillut, niin saapa nähdä josko alan itsekin joskus kokeilla.. aloitan ehkä nukensängynpeitosta.. tai patalapusta.. :)

The Sun kirjoitti...

Armas! Ise ilmselt veelgi ühes tükis?

suskunen kirjoitti...

Sinun ja parin muun tilkkutöitä tekevän innoittaman ajattelin koittaa jos ensi viikolla tekis jonkun yksinkertaisen tilkkutyön :)

glenni kirjoitti...

no huh, tuossa on ollut käsin tikkaamista kyllä! söpöhän tuo on!

kewa kirjoitti...

Ihana että innostusta jakautuu minun kautta muillekin, tilkkutyöt ovat jotenkin niin koukuttavia, lopputulos aina eirlainen;)

Riika kirjoitti...

Ihanan hempeä, kuin kesäinen tuulahdus jostain omasta lapsuudesta. Ollapa itseälläkin kärsivällisyyttä tilkkupeiton tekemiseen.

Koo kirjoitti...

Kaunis peite!
Minäkin ihailen noita sun kangasvarastoja. =)

Unikuu kirjoitti...

hieno! mutta, onko sulla vielä tuota alimman kuvan paidan kangasta enää jäljellä? ;)

kewa kirjoitti...

Unikuu, minulla on vain pikkuinen suikale tätä keltaista kangasta, ei edes hihoihin riittä, valitettavasti...Sampsukasta joskus ostin 50cm

Emma kirjoitti...

Voi miten ihanan hempeä :) Mainio käyttötarkoitus kuluneillekin kankaille!