Sivun näyttöjä yhteensä

10.8.2011

Muutama kangaslöytö...Tytön kanssa aamulla SPR kirpparikierros, huhhhh mikä meno taas, kiemurteleva lapsi sylissä mutta mikäs teet kun äiti halua?
Kaksi liina 1,20 ja 2 euroa, Finlayson vauvanlakanat 1,20, muoviset helmet 50centtia (niin upeat!!!) ja vanha essu 1,20 (jotain tässä kuosissa viehättä mielettömästi vaikka haalistunut ja aika haaleavärinen muutenkin, näköjään tyttökin tykkäsi...)

Yhden pienemmänkokoisen nuken taas näppäsi tyttö mukaan, vaaleanpunainen mekko meni roskikseen ja surautin uuden hamosen (sydänmekko menee isommalle nukelle). Vihreää omena- pitisä on kokonainen iso rullaa, 4 euron löytö viime viikolta.
Ja huhhhh kauhistus, tyttö on ruvennut haaliman syliin myös marketissa nukkeja!!! Minun lompakko ja pihiys ei tietenkään tätä kestää, joten huutaen pois tullaan...

Hommikul tegime kiire kirbulkäigu plikaga (jah, poistel hakkas 6nneks mängupark ja saavad paar tundi muud tegevust kui ema närvilist karjumist kuulata). M6ned kangad ja  2 kpl loomadega tekikotte , valged plastmasspärlid (niiiiiiii kaunid) ja vana p6ll, yllataval kombel minule väga meeldib see muster kuigi kulunud ja heledad toonid. Plikalegi meeldib;)
Ja yks väiksemat sorti nukk taas, kirbult veel ostan kuid tydruk on ka marketites nukud avastanud ja mina sealt ei raatsi osta, nii et suure käraga sealt tihti ära tuleme... Uue kleidi 6mblesin roosa asemele:)

2 kommenttia:

Koo kirjoitti...

Ihania noi yläkuvan kankaat, varsinkin tuo oikean puoleinen, ihan mahtavat värit.

glenni kirjoitti...

ihania löytöjä ja kivat mekot oot tehny!