Sivun näyttöjä yhteensä

6.8.2011

Kirjonta kokeilu

Kirjonta on asia mitä myös haluaisin oppia lisää! Kirpulta löytyi muutamalla eurolla langanpätkiä ja farkunlahkeista väsätty pussukka sai pikkaisen koristetta pintaan;)
Vauvan tämä unirätti sai taustalle poikien piirrystyksistä kirjontakuvia. Sininen on laskuvajohyppäjä-hiiri (keskimmäinen) ja esikoisen kuvassa oli aurinko, leppäkerttu, hiiri, pilvet ja kolme puuta (kävi muuten oikeasta kuvasta laskemassa että olenko kirjonnut oikean määrän kukkia/lehtiä puihin, hehhhh on tarkka kaveri). Hauska muisti vauvalle. Idea lähti täältä, huippuihana blogi (kiitokset myös Ti 'lle innostuksesta!!!)

Tikkimist pidin veel proovima, leidus kirbult m6ne euriga värvilisi l6ngatykke (mis kuram nende nimi, mulinee ei ole) ja teksapykste säärtest tehtud kotike sai veidi kaunistusi kylge. Mäletan kui kauneid tikandeid minu vanaema tegi meie teksariidest koolivormi pihikseelikute taskutele, ohhhh neid aegu, kahju et keegi pole säilitanud!!! Muide olen märganud et samasugusest teksakangast riided on taas tulnud moodi (kirbult vedasin juba yhe seeliku koju), kui 6pin tikkima siis proovin miskit samalaadset.
Tite unerätt sai poiste joonistustest m6ned tikandid taustale: sinine on keskmise poisi langevarjur-hiir,  suurima poisi joonistuse järgi tegin päikese, pilved, lepatriinu, hiire ja kolm puud (käis veel 6ige joonistuse pealt yle lugemas et olen sama arvu tikkinud, on igavene tegelane...)

4 kommenttia:

Ti kirjoitti...

Mahtavaa, etä olet innostunut kirjonnasta! :)

Käspaikasta löytyy selkeitä ohjeita ja neuvoja kaikenlaisiin käsitöihin.
Käy vilkaisemassa:
http://www.kaspaikka.fi/index.html

Koo kirjoitti...

Ihana idea unirättiin! =)

The Sun kirjoitti...

Armsad! Tore mõte teha laste joonistuste järgi. Ise ka unistan, et kunagi prooviks midagi väikest tikkida, eriti kui jälle vaatasin neid Muhu tekke suvepuhkusel, mis on fantastilised... Pärast kooli pole proovinud midagi...

elinap kirjoitti...

Tuollainen vauvarätti on aivan ihana! Olisi hauskaa myös kirjoa piirrustuksia muistiin kankaalle, vaan eipä ole juuri tullut kirjontaa (vielä) harrastettua..