Sivun näyttöjä yhteensä

12.8.2011

AurinkokalatEsiokisen leijona huppari on hihoista lyhyt (jää keskimmäiselle) ja uutta tarvitiin. Muru aurinkokalat pääsi käyttöön, keltainen on lempiväri pojalla ja resorit halusi samansävyiset. 116cm joku OB kaava, pidensin hihoja ja pikkaisen alareuna. No niin mahtava on se Muru kangas että olen jopa ajattellut itselle tilaamista? Onko liian lapsellista, ne ovat niin upeita kuoseja ja pehmoisia kankaita että mieli tekis vaikka kallista tavaraa... Hupparin riitti muuten se 70cm, hupun kiila tosiaan väärin leikattu mutta ei haitta käytössä. Meidän vekaroille sopii sen mallinen huppari, aina niin kiire pukemisen kanssa ja helppo sujautta yli pään.

11 kommenttia:

suskunen kirjoitti...

Ompa mukava kangas, en oo koskaan ennen törmännyt :) Näyttää muuten malli samalta OBn mistä itekkin oon huppareita tehny. Tosin nykyisin pikkasen kavennan ja pidennän niitä koska on vähä sellainen "pussimainen" muuten. Tämä näyttää just kivan malliselta hupparilta :)

Erja kirjoitti...

Oi kuinka ihana. Kaiva kuosi ja malli.

Katalaiina kirjoitti...

Ei yhtään liian lapsellista jos kerran miellyttää! Kuosi on tosi kiva, en ole tiennytkään että Murulta löytyyy tällaistakin, tunnen vain ne eläinnaamat.

Taija kirjoitti...

Ihanaa kangasta ja syksyn sävyistä, minäkin tykkäisin itselläni!!

Suvi kirjoitti...

Hieno huppari ja ihana kuosi :)

Salla kirjoitti...

Ihana kangas ja tosi makee huppari!! Ja kyllä minun mielestä aikuisetkin voi pitää "lastenkankaista" tehtyjä vaatteita!

Mieli kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen! Kyllä mullekin kelpaisi :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hurjan hauska!!!!!!!!terveisin romulyyli-riitta.

TanttaRalla kirjoitti...

Hieno huppari! Itse en erityisemmin ihastunut tuohon kankaaseen kuvan perusteella, mutta vaatteena näyttää kyllä kivalta. Tosi laadukkaita nuo murut, mutta on kyllä melko hintaviakin.

kewa kirjoitti...

Muruset kyllä jakaa mielipideitä mutta minä olen niin ihastunut niihin kuoseihin, ottaisin jokaista jos lompakko kestäis...Kun tästä pallosta pääsen eroon ja saan taas aikaa ommella, niin varmasti tilailen itselle kankaan, kestävä, pehmoinen ja laadukas.

Pilvi kirjoitti...

Minäkin tykkäisin itselle tehdä jotain muruvaatetta, en vaan oikein ole vielä keksinyt mitä tekisin. Sen verran on paksu neulos että joku talvipusero varmaan tai sitten huppari kesätakiksi. Oma suosikkini on 'Parvi', se ei ainakaan ole yhtään lapsellinen.