Sivun näyttöjä yhteensä

9.8.2011

Toinen Nanso
 Olen jo kerran tuunaillut Nanso paidasta tunikan, löytyi taas kirpulta yksi aikuisten paita ja taas sakset kylkeen;) On ne vain niiiiiiiin ihanan pehmoista trikoota ja kivakuosiset. Ja katsokaat, vaihdoin peitetikkikoneseen ruskeat langat, hehhhh! Kiva tuli.
 Kyllä, taas aloitin uuden projektin. Tällä kerta tosiaan ei ole kiirusta, peitto menee alkukeväällä syntyvälle pikkuiselle, kaverin ystävän pitkään odotetulle vauvalle. Katsotaan koska valmistu, tulee kirjava kun sukupuoleta ei tiedossa...

Ja kiitokset ihanista kommenteistä ja lukijoitakin lisää!!! Energia riittä tekemiseen, huomasin yksi ilta kun ei tehnyt mitään että väsytti aivan kamalasti, joten minulla on ihan PAKKO olla jotain näpertelemistä käsillä;)

Leidsin taas kirbult Nanso pluusi millest tegin plikale tuunika, on nii hea materjal ja kaunis! Sain vahetatud pruunid l6ngadki kattemasinasse, l6puks ometi!!!
Ja uut projekti tasapisi alustasin, kiiret pole, tekike läheb alles varakevadel syndivale Päikese s6bra kaua-kaua oodatud titale. Värviline tuleb sest ei tea kumb synnib. Vaatame kuis edeneb.
Energiat jätkub ja kohe PEAN midagi tegema, yks 6htu istusin niisama ja olin ausalt surmväsinud...Teraapia eest see näputöö, närvid nimelt kohutavalt pingul, lapsed juba ytlevad et emmel taas kiukutab;)

Kampamo reissu takana / juuksuris käidud;)

8 kommenttia:

suskunen kirjoitti...

Tosi kiva tunika! :)

Hanna kirjoitti...

Tosi hieno! :)

Mieli kirjoitti...

Kiva tunika! Itse olen jokseenkin laiska tuunaamaan, mutta olen yrittänyt opetella katselemaan kirppareillakin sillä silmällä.
Tulee niin paljon edullisemmaksi, kankaat kun maksavat melko paljon...

On totta, että pieni puuhastelu pitää virkeämpänä :)

The Sun kirjoitti...

Ilus! Ära nüüd selle tulevase projektiga kiirusta :)!

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi ihana tunika! :)

Koo kirjoitti...

Noi sun peitot on vaan ihania ja taas jaksat aloittaa uuden!
Huomasin just, että laskettuun aikaankin on reilu viikko, mihin ihmeeseen tää aika menee?!?
Mulla meni loppuraskaus hyvin vähillä unilla ja kovasti myös piti touhuta jotain, kai se on sitä "pesänrakennusviettiä"... =)

Ti kirjoitti...

Söpö tunika ja vielä söpömpi malli kuvassa :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset kaikille, tunikasta tuli tosiaan kiva! Tämmöinen tuunaus se kannattava on;) Unet vähenee niin kuten Ko sanoi, hermostuneisuus taas päivisin on aika ärsyttävä;( Mutta käsillä tekeminen on terapia...