Sivun näyttöjä yhteensä

4.8.2011

Puput ja sydämmet
Pikkukiisken ihana pupukangas pääsi tytölle tunikaksi. On kyllä suloinen kuosi niin kuten muutkin hänen suunnittelemat. 


Palkinnoksi saatu sydänkangaspalanen sai sakset kylkeen, housut koko 50cm. Kaava oma sovellus/muokkaus ja on kyllä sen näköinen... Halusin vain ommella saumurilla kun tikki pelitta. Vauva ei tarvitse oikeasti mitään vaatteita, kaikkea on ihan liika kirpparilta haalittu;(

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mukava blogi sinulla! Pupukangas odottaa minuakin mustana versiona ompeluhuoneessa!

Sofia kirjoitti...

Suloinen tuo pikkuruinen haalari :) Ja tosi kiva tunika tuli pupukankaasta, vaikkei sitä ensimmäiseksi tyttökankaaksi mielläkään.

TanttaRalla kirjoitti...

On kyllä kiva tuo sininenkin pupu! Pitkään mietin kumman otan, mutta kun tyttö itse valitsi mustan (ihme kyllä!) niin sen sitten ostin. Ja mikäs vika noissa haalareissa sitten on? Päällisin puolin ainakin näyttää musta ihan hyviltä!

Anulii kirjoitti...

Ihanat on molemmat! Onko tunikan kaava myös oma? Etsin hyvää tunikan kaavaa joulua silmällä pitäen..

Taija kirjoitti...

Minäkin tykkään noista pikkukiisken kuoseista :-). Kivat ompelukset taas, eikä tuo vauvan haalari näytä yhtään hassulta!

kewa kirjoitti...

Kiitokset! Pupukuosi on kyllä tosiaan kiva ja mielestäni sopii hyvin tytöllekin (jos hän itse vielä ei osaa mitään sanoa...). Tunikan tein paidan kaavalla (jokuinen perus Ottobren pitkähihaisen paidan kaava minulla on) ja lisäsin pituutta niin paljon kun kangasta oli, pikkaisen leveyttäkin.

Ti kirjoitti...

Söpö haalari :)
Mua alkaa täällä jännittämään vauvan odotus, kun huomasin tuosta sivupalkissa olevasta laskurista, että päiviä ei ole enää kovin montaa jäljellä. :)

Tiina kirjoitti...

Kivan värinen tämä sininenkin pupukangas! Onneksi tein niin vasta tilauksen Ikasyriltä, etten viitsi rynnätä taas lisäämään varastoani :) Kiva blogi muutenkin!

Riika kirjoitti...

Ihanat ompelukset! Tuo pupukangas on kyllä jotain niin ihanaa, että jopa minä harkitsen normaalihintaisen kankaan tilaamista kun yleensä aina ostan alesta, tai vähintään postikulutarjouksilla...