Sivun näyttöjä yhteensä

7.8.2011

KeskimmäiselleKeskimmäinen täyttä reilun kuukauden päästä 4vuotta ja ajattelin lahjaksi päiväpeittoa. Luulin kyllä että  valmistu vasta ensi vuodeksi mutta sainhan minä sen tehty, eilen illalla omplein valmis!!! Vajaa kuukausi iltanäpertelyä (pientä stressiä kyllä oli), työtunteja on paljon paljon mutta lopputulos on toivottavasti mieluinen;) Löysin kirpulta uudenveroisen valkoisen päiväpeiton ja ompelin ihan päälle kiinni kuusikulmiot, pääsinpä helpolla. Vanu on kallista ja hankalat minulle ne tikkaukset. (en osaa oikein koneella ommella paksuja juttuja, kankaat karkailee eri suuntiin yms, varmasti konen vika, hehhhhh)

Keskmisele sain päevateki valmis (kuigi ei uskunud), nyyd veel peidan terveks kuuks ja saab synnipäevaks. Loodetavasti on rahul;) Palju palju näperdamist 6htuti kuid tegelikult vähem kui kuu läks valmistumiseks. Väike stress oli kogu aja;) Valge päevateki leidsin kirbult ja sinna peale 6mblesin, oli lihtne ja pääsesin sellest voodri/vatiini 6mblemisest mis minul sugugi ei suju.

11 kommenttia:

suskunen kirjoitti...

Voi todella kaunis :) Tälläiset on mahtavia muistoja sitten myöhemminkin. Menee varmasti sitten toisellekkin sukupolvelle käyttöön :)

Kiukkuiita kirjoitti...

kaunis on täkki. täytyisi itse jaksaa jatkaa oma samanlainen valmiiksi. ja ihan kadehdittavan paljon sinä ennätät/jaksat väkertää kaikkea ;)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! :)

Mieli kirjoitti...

Tosi upea peitto!

Mari kirjoitti...

Ihanan värikäs! Olet kyllä ihan "kone" näiden peittojen tekemisessä! Kadehdittavalla tahdilla valmistuu :)

Ti kirjoitti...

<3

Sani kirjoitti...

Todella kaunis!!!!
(ei passaa näyttää tytöille tätä kuvaa, tahtoisivat varmasti tuollaiset ;) )

kewa kirjoitti...

Kauniit kiitokset kaikille! Nälkää kasvaa syödessään ja tahtois vain näpertellä jotain koko ajan;)

Anulii kirjoitti...

Tosi ihana ja kieltämättä näyttää aika työläälle. Itsestäni en saisi noin paljon irti. Blogisi on aina päivän piristys!

Hanna kirjoitti...

Aivan mahtava peitto!!

Suvi kirjoitti...

Tosi ihana peitto ja VARMASTI paljon näpertelyä vaatinut! :)