Sivun näyttöjä yhteensä

23.8.2011

Uusi asu;)Tämmöinen vaaleanpunainen babyborn sitteri-rumilus kotiutui kirpparilta 2,50 eurolla. Mietin pitkään että ostanko, meillä nimittäin ei ole kukaan lapsista sitterissa viihtynyt. No hinta oli niin alhainen ja runko vahva että ostin. Ompelin vain hupun päälle, tyttö luuli saavansa uuden nojatuolin. Kestävä ainakin on...


16 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hurmaava kangas, voisi hyvin kuvitella alkuperäiseksi :)
Hieno löytö tuo sitteri!

Tiina kirjoitti...

Ihana!! Samanlaisen voisin ostaa itsekin kun vain löytäisin, vaan eipä kävele vastaan.

Hyvä että koneongelma ratkesi, ihmetyttää vain ettei mennyt takuuseen!! Olen melkein varma että minun luottofirmani olisi korjannut viat ilman veloitusta, kuulostaa sellaisilta nuo.

Suvi kirjoitti...

No tulipas söpö!! :) Meillä taas on kaikki lapset jonkun verran viihtyneet sitterissä :)

Hanna kirjoitti...

Näyttääpä mukavalta näin uudistuksen jälkeen! :) on ihan erinäköinen runkokin kuin nykyisissä.. tai meillä ainakin oli käytössä sellainen lerppu, joka ei muodossaan pysynyt millään.

Ompsinpompsin kirjoitti...

Näppärä. :-)

Nuppulinnatar kirjoitti...

Hyvännäköinen tuli. :) Kyllä tuollaisessa kelpaa köllötellä.

Ruohonvihreä kirjoitti...

Hieno!

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi hieno uudistus! :)

Tiia kirjoitti...

Mahtava löytö ja hieno tuo uusi kuosi! Baby Björnin sitterissä on muuten sitä jotain... Meillä esikoinen ei viihtynyt omassa sitterissään, mutta nyt uudelle tulokkaalle lainaksi saatu BB on ollut kovassa käytössä - vauva viihtyy :)

Jonna kirjoitti...

Aivan huippu!!! Itselläni olisi vielä edessä sama operaatio, löysin kirpparilta 20€:lla myöskin baby björnin jonka kangas on aivan kulahtanut :) Mistä olet noin ihanaa kangasta löytänyt?

kewa kirjoitti...

Kiitokset!!! Runko on kyllä sitterissä hyvä ja jotenkin vakavan oloinen muutenkin. Päällyskangas on mielestäni Finlayson miljoonasydän niminen, oli pitkä hame edellisessä elämässä, paksempi ja hyväkuntoinen puuvilla (muuten Citymarket myy sen kuosisia lakanoita uutistuontantona).

Koo kirjoitti...

Ihana tuo uusi päällinen!
Meidän tyttö viihtyi hirmu hyvin omassa perussitterissä mutta ei voinut sietää sellaista modernimpaa muovihirvitystä, jossa oli jotain leluja ja ääniä. =)

PikkuHoo kirjoitti...

Mun milestä tuo sitteri on ehdottomasti ostamisen arvoinen, ostaisin itsekkin jos tulisi vastaan :)

Jonna kirjoitti...

hmmm täytyypäs käydä cittarissa sillä silmällä, jos nyt ei tuota sitteriä varten raaski niin voisin kyllä ihan lakanakäyttöönkin hankkia, sen verran ihana kuosi :)

Niina kirjoitti...

Tulipa sitteristä kivan näköinen. Ja voi miten ihana tuo sinun vauvamasu.

hoppu design kirjoitti...

Tosi hieno löytö, kaunis runko, ja kangas sopii niiin upeasti!

Saara