Sivun näyttöjä yhteensä

30.8.2011

KoeversioVoihan ihanuus, vauva on nukkunut kaksi yötä, tai siis syönyt koko ajan mutta ei ole jäänyt valvomaan. Upea, saan itsekin torkkua ja päivisin ei huimaa enää...
Koekappale valmistui eilen, peitto kaukaloon. Kuskamiset helpottu, ei tarvitse pukea-riisua vauvaa kun vien/tuon isompia leikkipuistoon. Sisäpuolella lammas-fleece aikuisten olohousuista ja ulkopulella retro lakana. Olis saanut olla isommat siivekket, ei housuista riittänyt kangasta. Seuravaan kappaleen sitten pikkaisen uudistuksia ja ehkä tuplafleece käyttöön. Mallina meidän apina-nukke 62cm;)
Ja taas kaatui meidän läppäri, onneksi on vauva niin nuori, ei monta kuva mennyt hukkaan. Oppisinko ma toisesta kerrasta että ei kannatta kuvia tietskilla säilyttä?
Keskimmäinen näyttä tykkävään jotenkin erityisellä tavalla vauvasta!

Olen saanud kaks ööd kuidagi magatud, titt kyll sööb kogu aja kuid ei jää valvama. Nii et oli energiat 6mmelda. Vajalik asi, tekk turvatooli, ei pea kombekasse toppima titat kui lähen poisse viima/tooma mänguparki. Proovivariant, lammas-fleece on täiskasvanute pykstest ja oleks saanud olla pikemad need tiivakesed kuid materjali ei piisanud. Peal on retro lina. Uues  versioonis siis pikendan ja kasutan tupla fleece'a. Toimib nii kui peab, mallina see meie ahvinäoga nuku 62cm.
Ja keskmine naudib uuest s6brast kuidagi armsalt erilisel moel!

9 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Näyttääpäs kätevälle tuo pussukka.

Ti kirjoitti...

Hyvä juttu, että olet saanut levättyä. Ompelemaankin olet jo ehtinyt! Hui! :D

Viimeinen kuva <3

Mieli kirjoitti...

Hyvä idea! Meillä on talvivauvalle ostettuna sellainen topattu kaukalopussi, mutta ne olisi liian kuumia nyt, tuo vaikuttaa oikein kätevältä!
Meillä myös keskimmäinen on aina ollut kiinnostunein vauvoista, jännä juttu :)
Ihanaa, että vauva jo nukkuu öisin, helpottaa varmasti!

Kirsi kirjoitti...

Ihana kaukalopussi. Just ite mietin että pitäs tänä iltana saada aikaiseksi kokeilla vastaava kun esikoisen kanssa kaipailin jotain tuollaista ja nytkun on kakkonen tulossa niin josko sais ajatuksen toteutustasolle =)

Salla kirjoitti...

Hyvä idea tuo peitto kaukaloon! Ihanaa, että olet saanut itsekin nukuttua. Tsemppiä!

Hanna kirjoitti...

Olet kyllä melkoinen, kun jaksat ommella joka päivä vaikka uusi vauvelikin talossa! :)

kewa kirjoitti...

Kiitokset, eihän minä kerkeä ompelemaan joka päivä, se kaukalopeite oli nopea surautus saumurilla, ompelemaan ei pääse varmasti tovin:)

TanttaRalla kirjoitti...

Onpa ihana, että vauva on alkanut nukkumaan paremmin :) Kiva idea tuo kaukalopeitto, näyttää tosi kätevältä!

The Sun kirjoitti...

Jõudu-jaksu, kallis Kertu! Tore kuulda, et olen natukegi puhata saanud. Pole julgenud veel helistada sulle (et ei ärata kedagi üles), kuid kõllan mõni päev. Kallistused!