Sivun näyttöjä yhteensä

8.8.2011

Värejä sadepäivään...


Aikuisten Only paidasta tuunailtu mekko, sivusaumoja kavensin ja hihoihin laitoin resorit. Väri on niiin mieluinen!
Tilkuista laukku, kam nepparit edessä, tukikangas jokaisen palasen välissä mutta olis saanut olla vahvempaa. No, aika kivahan tästä tuli, ainakin ne värit;)


3 minuutin porkkanapipo;) Yksinkertainen tuubi mallinen, ihanainen pupukangas sai tuhottu, peitetikkikoneella alareuna ja narulla kiinni päältä. 
Pinniksen sain kasattua ja toivon että ne meidän kolme apina kerrallaan sinne ei kiipeile, onhan nimittäin erittäin heikossa kunnossa, kolme kerta liimattu yms. Ehkä kestää vielä sen yhden;)
Hurja että odotusaika on kohta ohi, pikkaisen jännittä kun Hirvimies menee vielä reissuun ja mihin ne muksut jätän (toivotaan että pysyy ainakin 5 päivää vielä mahassa, noooooh varmasti menee sen jälkeen 2 viikkoa yli l.a.-n)

Isot kiitokset kaikille kommenteistä, niitä on mukava lukea! Ja tervetuloa uudet lukijat, minä omalta konelta näen vain että lukijoiden  määrä kasvaa mutta en tiedä kuka uusi on ilmoittautunut...

11 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Teillä on kyllä ihania värejä sekä vaatteissa että muissa tekemissäsi! Ja niin taidolla tehty. Ilolla katselen :)

Oi, ihan kohta näette pikkuisen, ihanaa!

Salla kirjoitti...

Ihania ompeluksia taas! Ja tsemppiä loppu odotukseen!

Katalaiina kirjoitti...

Ihanasti laitettu pinnasänky <3 kohta se pieni syntyy!

Sani kirjoitti...

Ihana mekko ja upea toi laukku!
Tsemppiä loppuodotukseen!

Ti kirjoitti...

Ihailen sun ompeluinnokkuutta. :)

Laukkuihin saa muuten helposti tukevuutta laittamalla päällisen ja vuoren väliin tueksi välivuoren jostain paksusta kankaasta, vaikka vanhoista farkuista leikkaamalla.

kewa kirjoitti...

Kiitokset ja hyvä neuvo taas Ti, eipä olis itse ajatellutkaan, olisin saanut tuhottua jokun hirveäkuosisen kovan kankaanpalasen tänne... joka päivä oppi jotain uutta!

The Sun kirjoitti...

Rita nii armas :). Tsemppiä!!!! Ootan ka uudiseid! Ja kui on lastehoiuprobleeme - helista, kui juhtub, et saaksin aidata!

Niina kirjoitti...

Nätti laukku ja toivotaan että pikkuinen syntyy vasta kun isi on taas maisemissa.

TanttaRalla kirjoitti...

Hienoja ompeluksia taas ja hauska tuo porkkanapipo! Tsemppiä loppuodotukseen :)

Tiina kirjoitti...

Jaksamisia loppipäiviin tai -viikkoihin! Toisaalta käy kateeksi, toisaalta ei yhtään. Kohta se on itselläkin jo edessä päin.. =O

PikkuHoo kirjoitti...

Mukavaa loppuodotusta! Kohta sinulla on ihana nyytti sylissä. miten ihmeessä sulla on tuota energiaa vielä nuin rutkasti :)