Sivun näyttöjä yhteensä

1.8.2011

Nukke numero ?


Eilen saapui kirppukierrokselta kotiin seuraava nukke. En tiedä onko BabyBorn mutta pienempi kun meidän aikaisemmat nuket ja kovasti on oikean vauvan näköinen, mielestäni niin suloinen;) Paljashan hän oli, ompelin tänän hatun (Nanson paidan hihasta), kietaisupaidan (babmu joustofrotee) ja housut (jokuinen trikoosuikale en tiedä mistä). Kaavoja ei ollut, leikkelin vapaalla kädellä nuken mittoja katselleen. 

Saumuri taas tinttailee... puhdistettu on mutta jotenkin suttutikkiä tekee. Neulat vaihdoin mutta ei auta, pitäiskö osta oikein Berninan  omia neuloja (minulla ihan marketin jersey neulat koko 70).




Naapuri pelasti työkaverin roskiksesta ison pussillisen vanhoja kankaita. Paljon meni kierrätykseen mutta olihan siellä löytöjäkin. Yksi erittäin pehmoinen sinikukkainen flanellipalanen muotoutui unirätiksi. Norsun ja ankan kuvat kirjasta Silmukoita, Siksakkia ja pala suklaakakkua Hanna Välitalo (kirjastosta löytyi, kiva kirja).

Minulla oli arpaonnea, Aa ja Oo blogin arvonnasta saapui aivan upea paektti kankaita. Ideoita olis ja sormet kutia mutta saumuri vastustelee joten jätän vielä kankaat marinoimaan. Mutta isot kiitokset upeasta palkinnosta!!!

Eilne kirbulkäik t6i koju nuku number??? Ei tea kas on see BabyBorn kuid pisem kui meie endised, päris tite moodi ja kuidagi armsake. Paljas oli, tegin täna riided selga (vaba käega l6ikasin veidi nuku m66tmeid piiludes).
Naaber oli päästnud oma töökaaslase prygikastist suure kotitäie vanu kangaid, paljud annetasin edasi kirbule aga oli seal ka kenasid mida endale jätsin. Hästi-hästi pehmest sinilillelisest flanellipalast tegin uneräti. Elevant ja pardike tegemise r66muks ja värviks, idee yhest laenatud raamatust. Nunnu.
Ja minul oli loosi6nne, sain kauni kangapaki Rootsist, ohh kui armsad ja tahaks miskit 6mmelda kuid overlok tembutab ja minul närvid ei kesta seda vea otsimist...Jätan marineerima veel.

8 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Oi miten ihana arpajaisvoitto! Kyllä mullekin tommonen kelpais, etenkin tuo päärynäkangas, voi että...

Inkeliina kirjoitti...

Kokeilepa saumuriin HAX-neuloja, mulle suositeltiin niitä kun vein Berninan huoltoon hyppytikin takia. Mä olen Kotimäenpuodista tilannut niitä.

Tiina kirjoitti...

Laita kuvaa tikistä molemmin puolin, jos vaikka osaisi auttaa sillä tavoin. :)
En usko, että neulamerkillä on väliä.

Mervi kirjoitti...

Wau, onpa sinua arpaonni suosinut! Kivat vaatteet on nukkevauveli saanut :)

Sani kirjoitti...

Kyllä sinä taas ehdit, ihania :)
Joskus neuloillakin on kyl vaikutusta. Toinen seikak mikä välil voi auttaa on että käytät kiristyssäädöt nollissa ja säädät sit oikeille kohdille.
Itsellävälil jää joku lanka huonosti k iristäjän väliin ja heti alkaa hyppytikki. eli monesti se on ihan pienestä kiinni, toivottavasti nytkin ja saat saumurin pelittämään :)

Erja kirjoitti...

Ihanat vaatteet nukkevauvalla!

Krista kirjoitti...

Kiva arpajaisvoitto. =)
Sanin kanssa samoilla linjoilla. Mulla takkuaa saumuri heti jos joku lanka on huonosti kiristäjän välissä, tai vaihtoehtoisesti niiden kiristyslevyjen väliin on saattanut sujahtaa pieni tomupallero, joten kiristys nolliin ja kunnon puhallus levyjen väliin.

Krista kirjoitti...

Niin ja noi nukenvaatteet on ihanat, hienosti tehty ilman kaavoja. =)